skip to Main Content

Hét administratiekantoor van Nieuw-Vennep

Laat uw administratie verwerken door hét administratiekantoor van Nieuw-Vennep; Administratiekantoor Oudshoorn. Wij zijn een informeel maar professioneel administratiekantoor met een zeer compleet dienstenpakket voor bedrijven in het MKB en de ZZP.

Kies voor ons uit alle administratiekantoren

Uit alle administratiekantoren in de regio is er maar één zoals wij. Bij ons staan kwaliteit en efficiency hoog in het vaandel. Om deze zo goed mogelijk te borgen maken wij gebruik van geavanceerde software, hanteren wij strakke procedures bij het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften en worden onze medewerkers voortdurend bijgeschoold.

Ook uw salarisadministratie kunnen wij verzorgen

Voor vele klanten verzorgen wij de salarisadministratie. Dit is ook een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Er is geen dienst waarbij accuratesse en tijdigheid zo belangrijk zijn. Aangezien wij ook voor meerdere accountants- en administratiekantoren de salarisadministratie van hun personeel en hun klanten verzorgen, mag u erop vertrouwen dat ook voor de salarisadministratie de allerhoogste kwaliteit als basis voor onze werkzaamheden geldt.

Voor alle soorten administratieve ondersteuning

Mocht u bijvoorbeeld tijdelijke ondersteuning nodig hebben op (financieel) administratief gebied, of de behoefte voelen aan financieel administratief interim management, ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn!

Administratiekantoor vlakbij hoofddorp

Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, dat is nog geen 10 minuten verwijderd van Hoofddorp. Reden genoeg om toch te kiezen voor Administratiekantoor Oudshoorn, vlakbij Hoofddorp gevestigd in Nieuw-Vennep.

Back To Top